Menu

Sommerleir 2018

stall verdens ende redVi har rideleir for alle aldre og nivåer. Rideleirene arrangeres hele året for deg som ønsker å ri og lære mer i ferieukene. Timene blir tilpasset etter hver enkelt, derfor har vi få på timene (max 7 stykker) slik at hver og en får maksimalt læringsutbytte. Vårt mål er at du skal utvikle deg på en sikkerhetsmessig måte, og sammen med deg jobber vi mot å nå dine målsetninger.

For oss er pedagogisk undervisning, sikkerhet og mestringsfølelse vektbelagte punkter, slik at hver enkelt får mest mulig glede ut av oppholdet.

Gjennom en leir her på verdens ende rir vi sprang, dressur, feltritt og tur. I tillegg har vi mange morsomme kveldsaktiviteter, der vi har gymkhana, ponnigalopp og talentiade! Mere til har vi, men det røper vi ikke her! Vi har rutinerte hester/ ponnier i forskjellige størrelser og nivåer.

Hvis du ønsker å ta med egen hest får du mulighet til å forbedre både dine og hestens ferdigheter, om du er en hobbyrytter eller konkurranserytter. Vi har gjennomgang av stallrutinger og regler, puss og stell av hest og utstyr, i tillegg til praktisk hestekunnskap. Velkommen til leir hos oss!

Også dette året har vi et samarbeid med klatreparken Aktiv Fritid, som ligger rett ved oss. Vi tar oss en tur hit en ettermidag i løpet av uken. Her blir det zip-line og høydepark, og vi nyter middagen her i gamma hos Berit.

Det vil komme flere nyheter for rideleir i 2018.

Velkomstpakke til alle deltakere på ankomstdagen!

Last ned infobrev her...

Uke 25-33
Tidsperiode: Fra søndag – fredag.
Kr. 5500 per pers inkl. kost og losji
(+ kr 800 for deg som har med egen hest)

Oppmøte kl. 18:00 søndagen, 
Hjemreise på fredag: Oppvisning fra kl. 12:00 til ca. kl 14:00. Avreise etter det.

PAAMELDING

STALL VERDENS ENDE

 

logo kontakt

Tjøme ride & treningssenter
autorisert ridesenter

 3145 TJØME

Monica Larsen
+47 90 12 84 57

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Orgnr. 875794132