Menu

Rideskole

Rideskole ridehus cropped
- Timeplanen for Våren 2019 er klar.
Ønsker du en plass, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Vi har ukentlige kurs hver mandag til torsdag for alle aldre og nivåer. Rideskolen følger skolekalenderen i forhold til ferie og helligdager, untatt m,andag 2.pinsedag - da er det rideskole! I rideskolen har vi ulike kurs og opplegg for deg, utifra hvilket nivå du er på, og hva du ønsker å lære mer om. Enten du er nybegynner eller er erfaren, har vi det rette kurset for deg! 
 
Utstyr
Det må benyttes godkjent sikkerhetshjelm under kurset (dette kan lånes gratis hos oss). Utover dette er det ingen spesielle krav til påkledning, men av sikkerhetsmessige årsaker, ber vi om at du stiller med fottøy med litt hæl (ikke slette såler), samt noe skaftehøyde (over ankelen). Veldig fint å ri med slagstøvler. Fottøyet er viktig for at ikke foten skal gli gjennom stigbøylen. 
 
Stall Verdens Ende - teamet
Ridesenteret er ikke bare en rideskole, men også et tilholdsted for ride- og hesteinteresserte. Du er velkommen hos oss også utenom rideskolen. Les mer...
 
Priser:
30 min: kr 200,-
45 min: kr 250,-
60 min: kr 300,-
 
 

STALL VERDENS ENDE

logo kontakt

Tjøme ride & treningssenter
autorisert ridesenter

 3145 TJØME

Monica Larsen
+47 90 12 84 57
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Orgnr. 875794132