Menu

Sprangakademiet

spranghelgSprangakademiet er for ungdom som ønsker å nå nye «høyder». Her satses det i dressur, sprang og feltritt! Hver leksjon er på 60 min hvor vi kombinerer teori og praksis OG det er ridning 2 kurskvelder  i uken.  Mandager kl 19.00 - 20.00 og onsdager kl 18.45 - 19.45! Hver rytter må jo vite hvilke og hvordan en rir avstander, linje og forskjellige type hindere! For å få til dette må det grunnleggende være på plass. Dette er for DEG som ønsker «Å nå nye høyder» da du som rytter får en fast hest på sprangakademiet og bli godt kjent med den. Bytter vi hester så er det,  for å kunne løse oppgaver med en fremmed hest. 

Det blir banehopping i sprangakademiet der rytterne vil få bedømningsskjema utifra Feil/stil reglementet bl.a. I tillegg til dette ønsker vi å ta med sprangakademiet på andre stevnearenaer! HUSK, alltid individuell undervisning blir det for rytteren og i tillegg har vi gode hester!

Sprangakademiet er også for deg som eier egen hest!

Sprangakademiet  - 2 kvelder i uka (mandag og onsdag): kr 8.500,-. (Kurset går fra uke 34 - 51)

PAAMELDING

STALL VERDENS ENDE

 

logo kontakt

Tjøme ride & treningssenter
autorisert ridesenter

 3145 TJØME

Monica Larsen
+47 90 12 84 57

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Orgnr. 875794132